Discussieren kun je leren

Discussiëren

Masterclass door DKJL docent

In een DKJL masterclass leren kinderen en jongeren onder begeleiding van onze speciaal opgeleide docenten om een mening te vormen over maatschappelijk relevante onderwerpen en om anderen te overtuigen. Hierbij maken we gebruik van een door DKJL ontwikkeld lesprogramma. 

 

We besteden, naast het versterken van de mondelinge taal, aandacht aan het vergroten van de woordenschat en het versterken van de begrijpende lees- en luistervaardigheid. De masterclasses kunnen in plaats van een taalles, les burgerschap of les sociale vaardigheden worden gegeven. Het thema van de lessen en de bijbehorende stellingen stemmen wij zoveel mogelijk af op jouw wensen. Ook ontwikkelen we op verzoek nieuwe masterclasses om actuele thema’s in de klas bespreekbaar te maken. Aansluitend aan de lessenreeks kun je deelnemen aan een debatbattle. De lessen zijn bedoeld voor groep 3 tot en met groep 8, het voorgezet onderwijs en ROC's.

 

Heeft een DKJL masterclassdocent een les discussiëren bij jou in de klas verzorgd? Wij stellen feedback zeer op prijs! Het evaluatieformulier is in een paar minuten ingevuld en vind je hier.

 

Kosten€ 175,- per masterclass, voor een les van anderhalf uur binnen Amsterdam.

Kosten€ 200,- per masterclass, voor een les van anderhalf uur buiten Amsterdam.

Aanmelden: Meer info en aanmelding via info@discussierenkunjeleren.nl.