Discussieren Kun Je Leren

Discussiëren

WvhG - Nederlandse Vereniging van Banken

Studenten van het mbo worden in één masterclass klaargestoomd voor een debat met CEO’s van verschillende banken. In de les en het debat worden onderwerpen als schulden en online fraude uitgebreid besproken. Het project stimuleert bewustwording onder jongeren én geeft de CEO’s een kans de stem van de toekomstige generatie te horen.

 

DKJL is partner van Wijzer in Geldzaken en organiseert sinds 2012 jaarlijks in verschillende gemeenten debatten (debatbattles) en lessen (masterclasses) over omgaan met geld, armoede en schulden. In samenwerking met gemeente Almere is ‘Almere Doe ff gezond’ in 2017, 2018, 2019 succesvol uitgevoerd.

 

Voor wie?
Studenten van het mbo (alle leerjaren). Deelname is gratis

Er is plaats voor twee klassen per school.


Programma

Voorafgaand aan de eerste masterclass

  • Intakegesprek per video met DKJL masterclassdocent (30 min.)

mei/juni 2022

  • Eén masterclass per klas (90 min.). 

15 juni 2022

  • Debat in de klas

Tijdens het debat ontmoeten de klassen twee CEO's van verschillende banken. DKJL verzorgt het programma van het debat en faciliteert het gesprek met een host en moderator.

Informatie school en contactpersoon







Informatie deelnemende klassen













Beschikbaarheid

 

Let op! WIj vragen één beschikbaarheid. Dat maakt het voor ons mogelijk om de masterclasses zoveel mogelijk aaneengesloten op dezelfde dag in te plannen.


                   









Het hele programma bestaat uit een intakegesprek, één masterclass, een debat en een evaluatiegesprek.

 

Bij inschrijving voor dit project dient het hele programma gevolgd te worden. Zie hiervoor ook de Algemene Voorwaarden van DKJL


 

Wij verzamelen en bewaren de gegevens in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming. Op de programma's van Discussiëren Kun Je Leren (DKJL) zijn de Algemene Voorwaarden van DKJL van toepassing.



Zet Javascript aan om dit formulier in te dienen
Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.