Discussieren kun je leren

Discussiëren

Inschrijving "Doe ff gezond!" Almere 2018

Volwassen zijn betekent voor veel jongeren: doen waar je zin in hebt. Maar volwassen zijn betekent ook dat je je eigen rekeningen moet betalen. Voor veel jongvolwassen is het lastig om hun financiën op orde te krijgen en te houden. Hierover praten roept soms schaamte op. Stichting Discussiëren Kun Je Leren (DKJL) maakt onderwerpen als geld, gezondheid en schulden bespreekbaar en bereidt jongeren voor op hun (financiële) zelfstandigheid. Dit doet DKJL met een constructieve discussie in de klas en een eigentijds debat in KAF.

 

Graag nodigen we jouw school uit om (GRATIS) deel te nemen aan de debatbattle Almere - "Doe ff gezond!" .

 

Het programma bestaat uit:

 

2 masterclasses Discussiëren Kun Je Leren in de klas (LET OP! 90 minuten)

  • Week 39: 24 t/m 28 september 2018: intakegesprek
    Voorafgaand aan de masterclasses vindt een intakegesprek plaats met de masterclassdocent van DKJL, de directeur van jouw school en de betrokken leerkrachten. Doel van het gesprek is om het project toe te lichten en om wederzijdse verwachtingen af te stemmen. Het gesprek duurt 30 tot 45 min. Het gesprek wordt in overleg met de masterclassdocent ingepland. 
  • Week 40 en 41: 1 t/m 15 oktober 2018:  les 1 en les 2

Debat tussen scholen

Eigentijds debat tussen verschillende scholen en bijzondere gasten in week 42 of week 44 in KAF Almere (wijzigingen onder voorbehoud, datum en tijd nog niet bekend).

 

Let op! Op basis van de ingevulde informatie maken wij een planning. Deze planning is uiterlijk halverwege september definitief. Bij vragen of opmerkingen neem gerust contact op met kantoor 020- 737 13 95.
Let op! Wil jouw school met meerdere klassen deelnemen? Stem dan de voorkeursdagen en tijdstippen af met jouw deelnemende collega's. Dat maakt het voor ons mogelijk om de masterclasses zoveel mogelijk aaneengesloten op dezelfde dag in te plannen.

Graag vragen we je onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in te vullen, zodat wij effectief aan de slag kunnen voor jullie.

 


Wij verzamelen en bewaren de gegevens in overeenstemming met de Algemene verordening gegevens bescherming.

Security image. You must enable images to submit entry
 
Vul in wat u ziet:
(Gevoelig voor hoofd en klein letters)
Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.