Discussieren kun je leren

Discussiëren

Inschrijving Almere Zorg 2019

Na de succesvolle Debatbattles  “Almere Doe ff Gezond” in 2017 en 2018 slaan de gemeente Almere en stichting Discussiëren Kun Je Leren de handen opnieuw ineen. Eind 2019 mogen derde- en vierdejaars middelbare scholieren en eerstejaars MBO-studenten uit Almere opnieuw met elkaar in gesprek over financiële en lichamelijke gezondheid.

 

Wat houdt het programma in?

-          Een intakegesprek van 30 tot 35 min. met de betrokken leerkrachten, evt. directie/teamleiding en onze masterclassdocent,

-          Eind september/oktober: twee masterclasses van (!) 90 minuten op school bij de leerlingen in de klas

-          8 November: van 11.00-13.00 uur debatbattle voor alle deelnemende scholen in KAF

-          November/december: nazorg-masterclasses van (!) 90 minuten bij de leerlingen in de klas

-          December: evaluatiegesprek masterclassdocent en betrokken docenten
Let op! Wil jouw school met meerdere klassen deelnemen? Stem dan de voorkeursdagen en tijdstippen af met jouw deelnemende collega's. Dat maakt het voor ons mogelijk om de masterclasses zoveel mogelijk aaneengesloten op dezelfde dag in te plannen.

Graag vragen we je onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in te vullen, zodat wij effectief aan de slag kunnen voor jullie.

 

In dit project is er ruimte voor masterclasses aan 30 klassen, op de battle op 8 november is er ruimte voor 14 klassen. Geef hieronder aan of je met jouw klas(sen) aanwezig bent bij de battle of dat je je alleen aanmeldt voor de eerste twee masterclasses + de nazorgles. 

(Als je niet met alle klassen die je aanmeldt bij de battle aanwezig wilt zijn kun je dit aangeven bij de optie 'anders')


Wij verzamelen en bewaren de gegevens in overeenstemming met de Algemene verordening gegevens bescherming.


Security image. You must enable images to submit entry
 
Vul in wat u ziet:
(Gevoelig voor hoofd en klein letters)
Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.