Discussieren kun je leren

Discussiëren

Debatbattle Geldfestival Groningen

LogoGroningen-roodzwart300Namens de gemeenten Groningen en Ten Boer mag Stichting Discussiëren Kun Je Leren mag voor het tweede achtereenvolgende jaar een spannende debatbattle organiseren in de gemeente Groningen.

 

Met veel plezier nodigen wij leerkrachten van groep 7/8 uit Groningen en Ten Boer om zich in te schrijven voor 1 gratis masterclass en deelname aan de debatbattle. Doel van dit project om leerlingen te leren omgaan met geld en zo een basis te leggen voor financiële zelfredzaamheid.

 
De masterclass wordt gegeven op maandag 27 maart, dinsdag 28 maart of op woensdag 29 maart 2017.
De debatbattle vindt plaats op donderdag 30 maart 2017 tussen 10.00 en 12.30 uur (wijzigingen onder voorbehoud) in het Noordlease stadion van voetbalclub FC Groningen.


Wij hebben jouw mobiele telefoonummer nodig i.v.m. de planning van de masterclass. Wij zullen hier vertrouwelijk mee omgaan.  Het is voor ons van belang dat we van alle deelnemende klassen de naam van de leerkracht, 06-nummer en leerlingaantal doorkrijgen. Vul dit a.j.b. volledig in. 

                 Let op! Als jouw school met meerdere klassen deelneemt, stem dan de voorkeursdagen en tijdstippen af met jouw collega. Zo kunnen wij de masterclass aaneengesloten plannen. 

 Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.