Discussieren kun je leren

Discussiëren
Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

DKJL is sinds 2007 een begrip in Amsterdam en breidt zich als een olievlek uit over Nederland. Dit is mogelijk dankzij een team van bevlogen docenten, ambassadeurs, professionals, raad van toezicht, algemeen directeur (onderwijskundige en initiatiefnemer) Chantal Deken én vele scholen, docenten, kinderen en jongeren die al jaren enthousiast deelnemen aan onze projecten.

 

DKJL heeft sinds 1 januari 2014 een ANBI-status.

Ons jaarverslag en de jaarrekening 2014 vind je hier.

Ons jaarverslag en de jaarrekening 2015 vind je hier.

Ons jaarverslag en de jaarrekening 2016 vind je hier.

Ons jaarverslag en de jaarrekening 2017 vind je hier.

Ons jaarverslag en de jaarrekening 2018 vind je hier.

Ons jaarverslag en de jaarrekening 2019 vind je hier.

 

Onze statuten vind je hier.

 

Ben jij onze opdrachtgever of doe je mee aan een van onze projecten?
De algemene voorwaarden vind je hier.
 • ONZE MEDEWERKERS

  ONZE MEDEWERKERS


  Alle docenten van DKJL hebben ervaring in het onderwijs en zijn HBO of universitair geschoold. Door regelmatige training en bijscholing door Chantal Deken, zelf onderwijskundige, taalspecialist en tot 2010 leerkracht in Amsterdam, is de kwaliteit van ons aanbod gewaarborgd.
 • Raad van Toezicht

  Raad van Toezicht


  DKJL wordt bestuurd door een team van betrokken professionals met brede ervaring uit diverse hoeken; van werkend in het bedrijfsleven tot aan maatschappelijke organisaties. Het bestuur van DKJL is onbezoldigd.
 • DKJL SCHOLEN

  DKJL SCHOLEN


  Een aantal scholen heeft DKJL opgenomen in het curriculum en werken al jaren met ons lesprogramma. We zijn hen dankbaar voor hun enthousiasme!
   
  Leerkracht (Satelliet): “Ik ben erg te spreken over de lessen. Ze worden heel enthousiast gegeven. Met oog voor alle kinderen. Het schooldebat was een mooie afsluiting. Britt won de tweede prijs. Haar woorden tijdens de uitreiking: ‘De stress is helemaal weg, ik moet bijna huilen van geluk.’ Dankjewel.”
 • ONZE SAMENWERKINGSPARTNERS

  ONZE SAMENWERKINGSPARTNERS


  Samen bereik je meer. Daarom werkt Stichting Discussiëren Kun Je Leren samen met een aantal samenwerkingspartners om haar doelen te bereiken. 
   
  Esther Veerman (gemeente Edam-Volendam): “We hebben de samenwerking met DKJL als superfijn ervaren! Er wordt meegedacht, er is een strakke en heldere organisatie en de contactpersonen zijn goed bereikbaar. Het optuigen van de het evenement op de dag zelf, ging super gestroomlijnd. Daardoor had niemand stress! Wij weten wel wie we bellen als er discussie gevoerd moet worden!”