Discussieren Kun Je Leren

Discussiƫren
Puberboard

Puberboard

Bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties willen klaar zijn voor de toekomst. Dan is het handig dat je weet wat de nieuwe generatie belangrijk vindt. DKJL biedt de mogelijkheid om direct en ongefilterd met de (jonge) klant of werknemer van de toekomst in contact te komen. Wij vragen naar hun ongezouten mening en om advies.

 

Andersom helpen bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties jongeren in het ontwikkelen van hun talenten. Puberboardleden doen indirect werkevaring op en zo nemen hun kansen op de arbeidsmarkt toe.

 

WAt doet dkjl?

DKJL geeft jongeren een stem in vraagstukken die van invloed zijn op hun toekomst. Bedrijven en organisaties geven we toegang tot de meningen, ideeĆ«n, inzichten en oplossingen van jongeren waarmee ze toekomstbestendige beslissingen kunnen nemen. Dit bereiken we door een open en gelijkwaardige dialoog met jongeren mogelijk te maken.

 

interesse?

Heb je interesse in een puberboard bij jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact op met klantmanager@discussierenkunjeleren.nl.