Discussieren Kun Je Leren

Discussiëren

Inschrijfformulier Project Slavernijverleden VO

 

Bedankt voor Je interesse in de lessen over het slavernijverleden!

 

 

De geschiedenis kan je helpen om de wereld van nu beter te begrijpen. Het leert je waar trots, vreugde, maar ook angst, onzekerheid en pijn vandaan komen. In het kader van het herdenkingsjaar Slavernijverleden organiseren Comité 30 juni/1juli Zwolle en Stichting Discussiëren Kun Je Leren (DKJL) bijzondere lessen en dialoog voor leerlingen in Zwolle en Meppel.


In drie dialooglessen gaan leerlingen/studenten met elkaar en rolmodellen in gesprek over het slavernijverleden en de doorwerking daarvan naar het heden. Leerlingen en studenten krijgen een podium om hun stem te laten horen. Wij stimuleren oprecht contact, kritisch denken, luisteren en empathie.

 

Deelname aan de Dialoog over het slavernijverleden houdt het volgende in:

  • Drie masterclasses van 90 minuten (tot december 2024 in te plannen)
  • Online intake- en evaluatiegesprek.Informatie deelnemende klassen

De gegevens worden uitsluitend voor dit project gebruikt, zodat we de contactpersoon kunnen bereiken in geval van nood. De gegevens worden gedeeld met de masterclassdocenten die voor de klas staan. 

 

*Neem voor inschrijving voor meer dan 3 klassen contact op met klantmanager@discussierenkunjeleren.nlPlanning masterclasses
We plannen de lessenreeks bij voorkeur in drie weken achtereen in op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip. Bij deelname met meerdere klassen is het van belang dat de de masterclasses op één dag achter elkaar kunnen plaatsvinden. Stem daarom, voordat je dit formulier invult, af met je collega's.

 

Onze planner neemt contact met jullie op over de planning.

 

Je kunt ons helpen bij de planning als je zo volledig mogelijk en flexibel bent. 

                     Voorwaarden programma

Bij inschrijving voor dit project dient het hele programma gevolgd te worden. Het hele programma bestaat uit een intakegesprek, drie masterclas(ses), en een evaluatiegesprek.

 

Wij verzamelen en bewaren de gegevens in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming

 

Zie hiervoor ook Algemene Voorwaarden van DKJL. 

Zet Javascript aan om dit formulier in te dienen
Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.