Discussieren Kun Je Leren

Discussiëren

Inschrijfformulier Jeugdbestuurder 2024

Leuk dat je jeugdbestuurder van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht wilt worden!

 

Stichting Discussiëren Kun Je Leren en Waterschap Amstel, Gooi en Vecht werken samen bij de verkiezing van de nieuwe jeugdbestuurder.

 

Wat doet Waterschap Amstel, Gooi en Vecht?

Waterschap Amstel Gooi en Vecht beschermt ons tegen overstromingen, zorgt voor schoon water om ons heen en houdt het water op peil. Door extreem weer met grote periodes van droogte en wateroverlast door regen wordt het werk steeds uitdagender en urgenter. Waterschap Amstel, Gooi en Vecht zoekt jouw hulp. (meer informatie: Word jij de nieuwe jeugdbestuurder? | Waterschap AGV)

 

Wat doet de jeugdbestuurder?

Als jeugdbestuurder ben je de link tussen Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en jongeren. Je zorgt ervoor dat de stem van jongeren terecht komt bij het waterschap en de bestuurders. Daarnaast help jij het waterschap met het overbrengen van het waterverhaal. Dit mag je doen op je eigen unieke manier.

Je bent voor een periode van twee jaar de ambassadeur en je bent gemiddeld eens per twee maanden bezig met een activiteit of evenement.

 

Ook kom je samen met de jeugdbestuurders van de andere waterschappen in Nederland.  Vier keer per jaar organiseert de Unie van Waterschappen een bijeenkomst/watergerelateerde activiteit/inspiratieweekend.

 

What’s in it for you?

  • Je doet bestuurlijke ervaring op en vergroot je netwerk
  • Je ontwikkelt je presentatieskills en ontmoet andere jeugdbestuurders
  • Je krijgt de ruimte om als vip zelf evenementen te bezoeken en eigen acties te bedenken
  • Je onvangt 250 euro bruto bij aanvang
  • Je krijgt een telefoon van de zaak
  • Je reiskosten worden vergoed

Hoe gaat de selectieprocedure?

Vul onderstaand formulier in.

 

Beantwoord daarbij twee vragen:

  1. Waarom wil jij de nieuwe jeugdbestuurder worden?
  2. Hoe ga je het waterverhaal vertellen?

Je kunt de vragen beantwoorden in het formulier. Je mag ook een foto of video opsturen naar info@discussierenkunjeleren.nl.

 

Op vrijdag 15 november om 18:00 uur sluit de inschrijving. Op maandag 18 november maken we de selectie kandidaten bekend. Deze kandidaten worden uitgenodigd voor een training op donderdag 21 november op het kantoor van DKJL én nemen deel aan de verkiezing op maandag 25 november van 15:30-18:00. Daar wordt de nieuwe jeugdbestuurder gekozen.

 

Wij verzamelen en bewaren de gegevens in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming. Op de programma's van Discussiëren Kun Je Leren (DKJL) zijn de Algemene Voorwaarden van DKJL van toepassing.

Zet Javascript aan om dit formulier in te dienen
Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.