Discussieren Kun Je Leren

Discussiëren
Stedelijke debatbattle

Stedelijke debatbattle

Vanaf 2008 organiseert DKJL de Amsterdamse Debatbattle met steun van de gemeente Amsterdam. Een uniek evenement dat kinderen een podium biedt om hun mening te uiten over maatschappelijk relevante onderwerpen. De debatbattle is voor volwassenen dé kans om te horen wat jongeren vandaag de dag beweegt. Ieder jaar staat een ander thema centraal. 


Het is de plek waar leerlingen écht met elkaar in gesprek gaan en hun vaardigheden na de reeks masterclasses bij hen op school direct in de praktijk kunnen brengen. De afgelopen jaren hebben we duizenden scholieren bereikt met onze programma's.

 

De gemeente Amsterdam vindt het belangrijk dat kinderen zich optimaal ontwikkelen. De debatbattle is een eigentijdse aanpak die bijdraagt aan de mondelinge taalvaardigheid, meningsvorming en burgerschap van kinderen. De grote belangstelling van scholen toont aan dat ook zij de meerwaarde van dit programma zien.

 


Ook andere gemeenten buiten Amsterdam kiezen steeds vaker voor een Stedelijke Debatbattle. Wil jij ook een Debatbattle in jouw stad of gemeente? Wij bieden debatbattles op maat, in overeenstemming met jullie wens voor thema en grootte. Kijk hieronder voor overzicht van eerdere debatbattles of neem contact met ons op.
.
Klik hier voor meer informatie over de Amsterdamse Debatbattle