Discussieren Kun Je Leren

Discussiëren
Puberboard

Puberboard

Terwijl volwassenen vaak in vaststaande patronen denken, kiezen wij voor een rondere benadering. Bij DKJL begrijpen we dat jouw organisatie, of het nu een overheid, bedrijf of maatschappelijke instelling is, voortdurend in beweging is. Maar de jeugd? Die schakelt nog sneller.

 

We geloven sterk dat volwassenen veel kunnen leren van de jeugd. Maar omgekeerd hebben volwassenen de verantwoordelijkheid om jongeren te begeleiden op hun weg naar volwassenheid. Het is tenslotte een gezamenlijke inspanning om een kind groot te brengen. Een gelijkwaardige en voortdurende dialoog is essentieel – niet als eenmalig gesprek, maar als een structureel samenspel.

 

Puberboard: Samen Bouwen aan de Toekomst

Bij DKJL geven we jouw organisatie de kans om de toekomstige talenten te ontmoeten en een band met hen op te bouwen. Samen met ons team creëer je een onvergetelijke ervaring voor jongeren. Hier kunnen ze hun talenten ontdekken en ontwikkelen, terwijl ze tegelijkertijd echte impact hebben. Welkom bij Puberboard, ons nieuwe programma.

 

"Juist nu is het cruciaal om te begrijpen wat er in de hoofden van jongeren omgaat. Hoe navigeren zij door deze uitdagende tijden? Hoe behouden we connecties in een tijd van sociale afstand? Wat hebben zij nodig? Het is tijd om hierover te praten."

 

Wat is Puberboard?

Met Puberboard faciliteren we bijzondere ontmoetingen tussen jouw organisatie en jongeren. Dit programma helpt jou om beter te begrijpen wat de volgende generatie beweegt en hoe je hun wensen kunt omzetten in concrete acties. We geven jongeren een stem en betrekken ze actief bij besluitvorming en beleid. Puberboard fungeert als een adviesraad en levert waardevolle inzichten op zowel groot als klein niveau, gericht op de vraagstukken die jij hebt.

 

Wat kun je verwachten?

Puberboard omvat minimaal vier vergaderingen per jaar, elk van 1,5 uur. In deze sessies gaan leidinggevenden in gesprek met een aantal geselecteerde jongeren, zorgvuldig gekozen door DKJL. We begeleiden jongeren bij het vinden en uitvoeren van relevante 'challenges' die aansluiten bij jouw missie. DKJL biedt begeleiding, faciliteert en modereert de vergaderingen, en brengt uiteindelijke resultaten helder in kaart.

 

Bij DKJL geloven we in de kracht van gelijkwaardige samenwerking. Puberboard versterkt de verbinding tussen jouw organisatie en de leiders van morgen. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we samen de dialoog kunnen aangaan!