Discussieren Kun Je Leren

Discussiëren

Toestemmingsformulier ADB 2023

De school van uw kind (tot 16 jaar) doet mee aan de voorrondes van de Amsterdamse Debatbattle 2023, van Discussiëren Kun Je Leren. Mogelijk doet de school ook mee aan de finale van de ADB, op 25 mei. Dit als de debatheld van de school doorgaat naar de finale.

 

We hebben van u als ouder/ voogd toestemming nodig voor het maken van (livestream) video en/ of foto-opnames van uw kind tijdens het debat. De beelden gebruiken we om de taak en missie van DKJL te ondersteunen en worden openbaar gemaakt of gedeeld in lesmateriaal of via sociale media.  

 

Hier vind je meer informatie over waarom we doen wat we doen.


Heeft u vragen over het formulier? Bel 020 7371395


Om wat voor video’s gaat het?

Foto's vind je onder andere op deze site en op Facebook.Anders:
 

  • Gaat u akkoord met de beeldopnames?
  • Geeft u aan DKJL toestemming om de opnames zonder voorafgaande en/of aanvullende toestemming en/of aanvullende vergoeding voor educatieve doeleinden en promotie van DKJL te gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan foto’s en filmpjes op onze website, Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube.

 

  • Ook na uw toestemming kunt u bezwaar maken door te mailen naar info@discussierenkunjeleren.nl. Legt u uit met argumenten? We houden zoveel mogelijk rekening met wat voor u en uw kind rechtvaardig is.
 

  • DKJL verzamelt en bewaart deze gegevens in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming.
  • Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie over hoe wij met de gegevens omgaan.

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.